VELO logo

Co s prázdným tubusem VELO?

VELO
4 Aug 2023|4 minúty čítania

Co s prázdným tubusem VELO? 

Vyhodit? Za nás rozhodně ne!

Máš doma solidní sbírku limitovaných tubusů VELO a přemýšlíš, jak s nimi naložit? Předtím, než se je rozhodneš odeslat na poslední cestu do tříděného odpadu, vyzkoušej některý z našich upcyclingových nápadů. Odstraň povrch s prvky značky VELO a dej jim druhý život.

1. Stolní organizér

Tubusy skvěle poslouží jako stojany na tužky, nůžky, izolepu nebo třeba skrýš pro tvoji oblíbenou sešívačku, kterou si kolega tak rád půjčuje. Velký tubus jednoduše rozřízni napůl, ozdob dle libosti a o pořádek na stole máš postaráno. Obdobně ho můžeš využít nejen v práci, ale i doma – například jako stojan na kuchyňské náčiní, štětce (na malování i na make-up) nebo pro úschovu celé řady dalších drobností.

2. Třídiče na kabely, nabíječky a vše, co se rádo zamotá

Kdo z nás nemá doma zásuvku, krabici nebo skříňku plnou nabíječek a kabelů všeho druhu? A kdo z nás někdy zoufale nehledal ten jeden jediný, který zrovna potřebuje, v něčem, co ze všeho nejvíc připomíná klubko černých špaget? I tento problém snadno vyřešíš pomocí tubusů VELO. Rozřež je na požadovanou délku a naskládej do šuplíku. Roztříděné kabely smotej a ulož do jednotlivých přihrádek. Pro větší přehlednost přidej na víčko nebo okraj tubusu štítky. Perfektně uspořádaným šufletem okouzlíš každou návštěvu, která si zapomene nabíječku na mobil.

A pokud nebojuješ zrovna s kabely, tubusy stejně dobře poslouží pro organizaci ponožek, pásků či šátků.

3. Balení dárků

Hledáš kreativní způsob, jak zabalit menší lahev, pět párů ponožek nebo třeba dárkový poukaz? Není nic jednoduššího než použít prázdný tubus od VELO! Elegantní a esteticky zabalený dárek budeš mít hotový raz dva – i pokud jsi na základce dostal trojku z pracovní činnosti.

4. Papíry a tiskoviny

Tubus je perfektním řešením pro přepravu či úschovu důležitých dokumentů, listin nebo třeba plakátů. Stačí je srolovat, vložit dovnitř a máš jistotu, že se nepomačkají.

5. Přidej trochu zeleně: 

I když se to na první dobrou nejspíš nezdá, tubus můžeš snadno přetvořit také ve vázu či obal na květináč. Rozřízni ho, ozdob dle libosti a dovnitř vlož sklenici s květinami nebo menší květináč. Pokud chceš mít jistotu, že se tubus nerozmočí, pro jistotu můžeš vnitřek vystlat igelitovým sáčkem – třeba od pečiva.Na jaře ho můžeš stejným způsobem využít jako ekologický květináček na sazenice. Pokud pak budeš ale rostlinku sázet do země i s obalem, plastu se raději vyhni.

Vyzkoušel jsi některý z našich tipů? Nebo tě napadá další super způsob, jak tubus od VELO využít? Poděl se s námi o výsledek!

NENECHAJ SI UJSŤ
NOVINKY ZO SVETA VELO

Zadaj svoj e-mail a telefónne číslo, kam ti budeme posielať novinky a tipy na zaujímavé akcie, a už ti žiadne neutečú.

Kontaktné údaje
Potvrdenia a súhlasy
* Povinný údaj