Kun over 18 år. Dette produkt indeholder nikotin, som er et yderst afhængighedsskabende stof.

Vi kan se at du ikke er logget ind på din VELO konto.

Når du er logget ind på din VELO konto vil du hurtigere kunne afslutte dit køb, samt se din købshistorik.

Udgivet: 23. oktober 2023

Hvilke regler er der for nikotin på offentige steder?

Selvom nikotinposer i vidt omfang er omfattet af den samme lovgivning som konventionelle tobaksvarer, da det er et tobakssurrogat, gælder der nogle andre regler ved brug af snus og nikotinposer på offentlige steder. For at være sikker på at man ikke overtræder nogle af reglerne eller lovene, har vi skrevet en artikel med relevant information om emnet.
 

MÅ MAN BRUGE NIKOTINPOSER OFFENTLIGE STEDER?

Det korte svar er ja. Man må godt bruge snus og nikotinposer offentlige steder så som en restaurant eller biograf – dog er der nogle undtagelser i forhold til skoler. Derudover er snus ulovligt at sælge i Danmark.
 

Røgfri skoletid og nikotinposer

I 2007 blev der indført en lov om røgfrie miljøer, der har til formål at sikre beskyttelse mod tobaksrøg. Det betyder, at det siden 2007 ikke har været tilladt at ryge indendørs på/i arbejdspladser, institutioner, skoler, kollektive transportmidler, serveringssteder m.m.

Lovgivningen indebærer også såkaldt ”røgfri skoletid” på blandt andet grundskoler, kostskoler og efterskoler. Røgfri skoletid betyder, at det ikke er tilladt at ryge eller bruge andre tobaksrelaterede produkter inklusive nikotinposer, e-cigaretter og røgfri tobak på institutionens område. Dette gælder for alle, også ansatte og besøgende på institutionerne. Derudover indebærer røgfri skoletid, at man heller ikke må ryge, vape eller bruge nikotinposer i skoletiden, selvom det er uden for skolens matrikel.

Hvis man er skoleelev, studerende, besøgende eller ansat på en uddannelsesinsitution med elever under 18 år, skal man derfor være opmærksom på, at man ikke må bruge nikotinposer i løbet af skoledagen.

 

Opslagsværket

Se alt
age verification symbol eighteen plus colour black

For at bruge dette websted skal du være 18 år eller over

Bekræft din alder, før du går ind på webstedet

Din kurv

I alt:
(0 vare)
subscriptions_basket_checkout_criteria_not_met_message

Din kurv er tom

Styrkeniveau

mg nikotin pr. pose

1

4 MG

2

6 MG

3

8 mg &
10 MG

4

10.9 MG

5

14 MG

Læs mere om vores styrkeindikationer her