Vi kan se at du ikke er logget ind på din VELO konto.

Når du er logget ind på din VELO konto vil du hurtigere kunne afslutte dit køb, samt se din købshistorik.

Opdateret: 2. august 2023

Udgivet: 1. juli 2022

Styr På Fakta Om Snus Og Nikotinposer

Man kan genbruge nikotinposer. Der er glasskår i snus og nikotinposer. Nikotinprodukterne skal være på køl inden brug – Der findes mange forskellige myter om nikotinposer, hvoraf disse er nogle eksempler. For at blive klogere på hvad der blot er myter, og hvad der er fakta om snus og nikotinposer, har vi i denne artikel skrevet svar på de hyppigste antagelser.

 

ER DER GLASSKÅR I VELO OG LYFT?

Der er ikke glasskår i Lyft og Velo nikotinposer. Nikotinposerne indeholder salt, som kan ligne glasskår, når saltet tørrer ind. Her krystalliserer saltet nemlig, så det ligner små glaskrystaller.

Der findes en del artikler om, hvorvidt der er glasskår i snus, hvilket kan være en af grundene til, at myten er opstået. Der er dog hverken glas i snus eller nikotinposer. Læs mere om, hvordan nikotinposerne fremstilles her.

 

SNUS OG NIKOTINPOSER ER DET SAMME

Snus og nikotinposer er ikke det samme. Selv om snus og nikotinposer går under samme betegnelse (”røgfri tobak”), så er der forskel på de to produkter. Den centrale forskel er, at snus indeholder tobak, hvor nikotinposer ikke indeholder tobak.

Der er i de senere år opstået andre termer for nikotinposer såsom daus og snulle, som bliver brugt som slang til at beskrive nikotinposer.

 

NIKOTINPOSER SKAL OPBEVARES PÅ KØL 

Nikotinposer, der købes og bruges i dagligdagen, behøver ikke nødvendigvis at blive opbevaret på køl og kan derfor opbevares ved almindelig stuetemperatur. Efter åbning af dåsen reduceres holdbarheden, hvilket gør, at nikotinposerne hurtigere kan blive tørre, hvis dåsen står ved stuetemperatur i en længere periode. Det anbefales derfor, at nikotinposer opbevares på køl, hvis de skal opbevares i længere tid.

For mere information har vi skrevet en artikel om opbevaring af nikotinposer.

 

Opslagsværket

Se alt
age verification symbol eighteen plus colour black

For at bruge dette websted skal du være 18 år eller over

Bekræft din alder, før du går ind på webstedet

Din kurv

I alt:
(0 vare)
subscriptions_basket_checkout_criteria_not_met_message

Din kurv er tom

Styrkeniveau

mg nikotin pr. pose

1

4 MG

2

6 MG

3

8 mg &
10 MG

4

10.9 MG

5

14 MG

Læs mere om vores styrkeindikationer her